kwiatek13 - komentarze |
Cze Właśnie wróciłam od babci i świat wydaje mi się bardziej kolorowy ![]() ![]() ![]() ![]() A co myślicie o tym, że bym się zakochała???? Zima to romanytczna pora roku w końcu - nikt by się nie dziwił chyba. Ja jednak stram się unikać płci przeciwnej w moim najbliższym otoczeniu, które w wydaje się delikatnie mówiąc...sfermentowane. Może po prostu jestem zbytnio wymagająca, a moje idełay określiłam zbyt dosadnie???...Już po jutrze do szkoły... ![]() Wasz- Kwiatek |
|
Tak napisali inni: |
30.01.2005 :: 16:29 :: fojt.wnc.katowice.pl werisa91 No to tak jak chciałaś...wpisuje ci sie i zostawiam śladzik;)Wpadnij jeszcze kiedyś do mnie;) |
30.01.2005 :: 14:58 :: debica-217.75.53.20.debica53.ptc.pl ale ty duzo piszesz nie chcialo mi sie czytac aha no wiesz zakochalam sie w chlopaku ;d;d masz nr gg to mi daj komentaza ![]() ![]() ![]() ![]() |
30.01.2005 :: 14:35 :: ala211.neoplus.adsl.tpnet.pl Dzieki za koment i licze, że jeszcze mnie odwiedzisz. pozdraiwm. pap |
30.01.2005 :: 09:42 :: 2-alpha.elwico.pl kochanaziuteczk hej fajny blog.zapraszam do mnie kochanaziuteczka.blog.onet.pl =) |
Talk.pl :: Wróć |