OAO2OD
kwiatek13 - komentarze |
| Szkoła... Kto ją zrozumie??? Kto zrozumie ogólnie pojętą naukę...? Ale wstęp... Nie chcę oczywiście schodzić z toku swego jakże twórczego myślenia lecz spraw jest sporo... Po pierwsze: dziękuje wam serdecznie za wszystkie komenty! Miło mi, że je od was dostaje! Następnie... a w sumie co ja tam będę przynudzać Mam bardzo mało czasu na wchodzenie do netu i niestety pomimo moich starań nie zawsze jestem w stanie odpowiadać na wasze zaproszenia... Szczególne dziex dla mojej imienniczki Więc... zaczęło się... Tak mili państwo... Niestety rozpoczął się kolejny, jeszcze gorszy od poprzedniego, etap mojej nauki... Bla bla bla... Dziś spędziłam wewnątrz tych okropnych murów, aż osiem godzin! I tak codziennie! (oprócz piątków, wtedy mam TYLKO siedem lekcji...) Jakby na to nie patrzeć moja sytuacja jest straszliwa. I co najgorsze - znikąd pomocy. To oczywiście nie jest tak, że moja niewdzięczność wynika z jakiś tam urazów... Nie. Nie myślcie, że nie doceniam przyjaźni Elvisa... Ale to nie jest chyba to... Znacie może to uczucie?... Nie być pewnym własnych decyzji... Nie nawidzę wszystkich wątpliwości, a otaczają mnie zewsząd... Jedyny jasny punkt - w sobotę do kina czcić moje urodzinki! Co prawda wypadają jedenastego, ale to sobota i postanowiłam umówić się z dziewczynami dzień wcześniej... Idziemy na film mojego ulubionego reżysera z moim ulubionych aktorem i w dodatku na podstawie książki jednego z moich ulubionych autorów I jeszcze na dokładkę muza Elfmana... Cudnie! Jednak to jeszcze nie wszystko!... Odczekam moment... Wdech i wydech. Wdech i wydech. Kurcze. Już mi nieco lepiej. Nie przygotujcie się wszakże na coś genialnego i w ogóle, ale zawsze lepiej zostawić to najlepsze na koniec No już dobra... dobra... Nie będę trzymać dłużej w niepewności... Tylko chwila! Woda mi się zagotowała... Oki... Mam już herbatkę i teraz wszystko już można kontynuować... A więc postanowiłam przytoczyć wam pewne zdarzenie, które miało miejsce dzisiejszego dnia w godzinach wczesno popołudniowych... Idę sobie korytarzem (oczywiście w szkole) i nie uwierzycie kogo spotkałam... Moją starą koleżankę (w sumie naj przyjaciółkę!) Kamerę! Hahahahahahahahahahaha... To żadne zaskoczenie. Wiem. Ale przynajmniej notka jest nieco dłuuuuuższa... W każdym razie to chyba dobrze - nie widziałyśmy się bardzo długo. Tęskniłam za nią bo świetnie się dogadujemy, a przecież widzimy bardzo rzadko... Nie no nie wiem... Chyba wszystko to co chciałam napisać - napisałam. Pozdrófffffka dla was, którzy odwiedzacie mój blog! Kwiat |
|
|
| Tak napisali inni: |
| 09.09.2005 :: 14:33 :: dft33.neoplus.adsl.tpnet.pl Ewcia =] POZDROX |
| 08.09.2005 :: 20:35 :: talk.pl nooo, szablonik cudowny bo to tak jest, że najpierw narzekamy na swoją klasę, a później, tak naprawdę okazuje się, że wszyscy są zajebiści i że nie możemy bez siebie żyć. wyjężdżam do Niemiec ale jest to wyjazd czysto naukowy (hehehe) tzw. wymiana. na pewno wiesz o co chodzi. w sumie to fajnie, bo można połączyć przyjemne z pożytecznym co do notki: no to widzę, że Ty równieżniedługo masz urodziny ufff, ale się rozpisałam pozdro:* p.s. zapraszam do mnie |
| 08.09.2005 :: 19:08 :: l-009.pai.net.pl również wielkie thx za dodanie do linków. ![]() |
| 08.09.2005 :: 18:48 :: dok4.neoplus.adsl.tpnet.pl aneta siemka! odezwij się do mnie jak bedziesz miała GG |
| 08.09.2005 :: 17:54 :: cim54.neoplus.adsl.tpnet.pl kwiatek13 Kochani... Tak coś mało tych komentarzyków... |
| 07.09.2005 :: 08:46 :: l-009.pai.net.pl ze względu na to że tak często u mnie jesteś dodaję cię do linków. pozdrawiam |
| 06.09.2005 :: 17:07 :: l-009.pai.net.pl szkoła nie jest znowu taka do końca zła... ale i tak tęsknię za wakacjami |
| 06.09.2005 :: 15:13 :: dfv115.neoplus.adsl.tpnet.pl Ewcia Ech, wspaniale! |
| Talk.pl :: Wróć |