OAO2OD
kwiatek13 - komentarze |
Obiecałam Ewci nową notkę, a ja nie rzucam słów (liter) na wiatr!!! ![]() ![]() ![]() Pokombinowałam troszkę, urodzinki się udały! Kino, nieco popcornu i fajniutkie towarzystwo - za rok wyprawiam taką samą imprezkę ![]() Niestety - jutro sobota - i do szkoły! Mam trzy godziny normalnych zajęć i sprzątanie świata... :/ Nuuuudy! Próbowałam przebłagać swoich rodziców, żebym została w domu, ale... Postawili warunki ![]() Nic nie wiecie? E tam... To nic wielkiego! Umówiłam się na niedziele ze swoją kumpelą Adą, że pójdziemy na coś do kina. Mamy spotkać się w tym centrum na Targówku, ale moja kofffana mama stwierdziła, że jeśli jutro nie zaliczę pół godzinnej wędrówki do szkoły - w tę i z powrotem - mogę się pożegnać z kubkiem popcornu i rozpływaniem na FABRYCE CZEKOLADY...chlip... ![]() To szantaż! Prawdziwy i w pełni ohydny (zresztą jak każda tego typu sytuacja)...! Ale mówi się trudno! Koniecznie chcę się wybrać do kina, a poza tym Adę lubię, a nie spotykamy się za często... No cóż. Więc mój marny żywot wcale taki denny się nie okazał. Jakieś rozrywki na horyzoncie majaczą ![]() Nie będę się tu zbytnio rozpisywać nad moimi stanem psychicznym - jak zwykle (czyli nie najlepiej). Ciągle denerwuje się szkołą - to taki mój niewinny, mały nałóg. Chciałabym tylko jutro nie wstawać o 6.30 i nie wlec się godzine później w strugach zimnej wody do budynku powszechnie zwanego obozem. Nie wiem skąd ta nazwa. Wszak ja szkołę wielbię i kocham ![]() Jest za piętnaście ósma. Dziś notkę dodaje kulturalnie - we wczesnych godzinach wieczornych. Zamarzyła mi się ostatnio śliczna kurteczka i chyba sobie kupię...ale...coś mnie powstrzymuje... Niedługo premiera mojej koffffanej gry!!! Prince of Persia!!! Chyba jednak zatrzymam forsę na ten wielki dzień!!! ![]() I to by było na tyle ![]() Ps. Nocie dedykuje Ewci z www.ewciaaa.talk.pl - bo jest tu częściej niż ustawa przewiduje ![]() |
|
Tak napisali inni: |
22.09.2005 :: 08:27 :: l-009.pai.net.pl pentagram tak otwarcie to mnie nikt nie skrzywdził... choć jest taka jedna osoba ale nie w sensie miłosnym. Ja po prostu lubię pisać wiersze wzbudzające uczucia i tyle...![]() ![]() |
19.09.2005 :: 09:26 :: l-009.pai.net.pl pentagram no, fajnie by było znaleźć się w takiej fabryce...![]() |
17.09.2005 :: 14:18 :: deu245.neoplus.adsl.tpnet.pl Ewcia A masz moze gg:>? Moje (na wszelki wypadek![]() ![]() ![]() |
17.09.2005 :: 14:17 :: deu245.neoplus.adsl.tpnet.pl Ewcia A co ustawa przewiduje:>? hihi![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
17.09.2005 :: 09:46 :: l-009.pai.net.pl pentagram hejcia! sorcia że tak dawno nie zaglądałam, ale po prostu miałam multum obowiązków w szkole. Ale teraz zaglądam![]() ![]() |
Talk.pl :: Wróć |