OAO2OD
kwiatek13 - komentarze |
Tak. Nowa notka. Przetrzyjcie oczy jeśli nie dowierzacie czy coś w tym stylu. Otóż notka tym nie mniej tematyczna jak i całkowicie pozbawiona ładu i składu. NOTKA W PUNKTACH!!! Punkty - tym mianem określiłam wszystko to co podtrzymuje mnie w tej chwili przy życiu... Zaczynamy?? W porządku!... 1. Prince of Persia: The Two Thrones... Co można wymyślić by po raz trzeci z rzędu (i zarazem ostatni...chlip...) mnie zachwycić? Wystarczy wypuścić wreszcie pudełko z tą cholerną grą i gwarantuje (GWARANTUJE!!!), że nie mam mnie dla świata przez tydzień (co najmniej)...! Oczywiście - z przerwą na posiłki itd. itp. ... Co można o tej grze napisać? Skoro określenie poprzednich części mianem, tu cytuje: *najbardziej zajebistej gry w jaką kiedykolwiek grałam* jest grubym niedopowiedzeniem to chyba nie da się sprecyzować dokładnie uczuć jakie mną targają w oczekiwaniu na premierę ![]() W każdym razie - ostrzegam, że to dopiero marny wstęp do moich wywodów ![]() Książe wraca z Wyspy Czasu wraz ze swoją ukochaną Kaileeną i zastaje swój kraj (Persję, rzecz jasna ![]() Gdy tylko nasz (Mój!!! ![]() Ku memu szczeremu zaskoczeniu i niedowierzaniu - w grze pojawia się Farah, córka Maharadży Indii, strażniczka sztyletu z pierwszej części - Piasków Czasu... Dziewczyna bardzo się zmieniła i przybyła do Persji nękana dziwnymi wizjami i snami... Jak się okazuje wielki i epicki romans z Księciem nie został przez nią do końca zapomniany ![]() ![]() Co jeszcze można napisać?? Jak to napisali panowie z CD-Action: Trzecie grzebanie się w Piaskach Czasu już w grudniu tego roku! Czekam z niecierpliwością!!!! Pod spodem parę ciekawostek... - oficjalna strona The Two Thrones I innych rzeczy, które mi się przypadkowo nawinęły podczas moich wojaży po necie... ![]() ![]() 2. Gwiazdka! I prezenty!!! Nareszcie cała rodzina spotka się w komplecie i spędzimy razem miłe chwile! To zdecydowanie najlepsze święto w roku! Radosne, rodzinne i piękne! A poza tym dostanę wreszcie mnóstwo rzeczy, do których się ślinię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I jeszcze DAWANIE. Uwielbiam wręczać bliskim prezenty! To takie przyjemne uczucie, gdy widzisz jak obdarowana osoba otwiera swoją paczkę i znajduje w niej podarek właśnie od ciebie!!! Sprawianie komuś radości to rzecz bardzo budująca ![]() 3. Wakacje!!! Czy w ogóle jest jakikolwiek sens by tłumaczyć wam ten punkt??!! I oto wsio! ![]() ![]() Dziś moja wychowawczyni pokazała nam fotki z inscenizacji... Boże, ale ja strasznie wyszłam! Cała twarz na niebiesko... Co mnie opętało ![]() Z wyjątkiem tego incydentu, dzionek był przyjemny i całkiem niestresujący! Aż dziw bierze ![]() Albo nie. Lepiej...nie... ![]() ![]() ![]() Jestem nieco rozkojarzona, ale co tam! ![]() a) moją paczkę: Dogme, Elfa i Zębosza (ale ona nienawidzi jak się tak na nią mówi...hehehe) b) internetowych naj kumpli, którzy zawsze oferują mi pomoc!: Jasmine, Hycla, Lipę, Adamo (i jeszcze paru ![]() c) życzliwych ludzików z filmwebu!: Belinee, Mery, Shadowmana, The Swan, Rayane (i więcej ![]() d) kochanych blogowiczów, którzy zawsze śpieszą z komentami ![]() Dziękuje wam wszystkim i pozdrawiam gorąco wszystkich tych, których tu nie wymieniłam!!!!!!!!!!! KWIAT |
|
Tak napisali inni: |
21.11.2005 :: 19:47 :: c114-162.icpnet.pl Jasmine. Komentuję![]() |
20.11.2005 :: 23:57 :: clf62.neoplus.adsl.tpnet.pl kwiatek13 Nareszcie nie ma tej durnej reklamy!!!![]() ![]() |
18.11.2005 :: 22:29 :: sky-te.pai.net.pl u mnie nowa nocia! ![]() ![]() |
18.11.2005 :: 21:54 :: clo54.neoplus.adsl.tpnet.pl kwiatek13 Myślę, że da się załatwić![]() |
18.11.2005 :: 16:50 :: sky-te.pai.net.pl pentagram noo ten wasz blog (![]() ![]() |
18.11.2005 :: 14:43 :: dih40.neoplus.adsl.tpnet.pl Ewcia Uuuuuuuu, bidulka :( życze powrotu do zdrowia! :D Notka jest w sam raz - nie jest za długa =] |
17.11.2005 :: 23:22 :: ckh94.neoplus.adsl.tpnet.pl kwiatek13 Dziękuje za wszystkie komenty!!! Jestem nieco przeziębiona i mam ograniczony dostęp do kompa... No, cóż. Oby nie zbyt długo!![]() |
17.11.2005 :: 21:11 :: ckp250.neoplus.adsl.tpnet.pl Lipa:D Dawno cie nie było na gg,jakieś 2 dni.pliss wpadnij,![]() ![]() |
17.11.2005 :: 21:05 :: ckp250.neoplus.adsl.tpnet.pl Lipa:D I pomyśleć,że dzisiaj już był puszysty śnieżek![]() ![]() a propo prezentów,warto napisać na blogu coś o swioich wymarzonych prezentach ![]() |
17.11.2005 :: 18:56 :: dmt105.neoplus.adsl.tpnet.pl Belinea :) Gra wygląda świetnieJuż śnieg! Hehe Pozdrawiam Ciebie, życzliwy ludziku z FW! |
17.11.2005 :: 16:20 :: sky-te.pai.net.pl pentagram dzięki za pozdrowionka! ja też pozdrawiam a na stronkę na pewno lookam![]() ![]() |
17.11.2005 :: 11:07 :: deq96.neoplus.adsl.tpnet.pl Bardzo dziekuje za pozdrowqienia ![]() ![]() |
16.11.2005 :: 20:41 :: amh87.neoplus.adsl.tpnet.pl OpOwIaDaNiE!!!gabrysia.talk.pl |
16.11.2005 :: 17:42 :: dnv231.neoplus.adsl.tpnet.pl fajnie. www.sz-truksik.blog.onet.pl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
16.11.2005 :: 17:32 :: ckz183.neoplus.adsl.tpnet.pl Lipa:D dzięki że wypisałaś mnie![]() 1 obejrzałam tą stronkę i uwaram że fajne 2 gwiazdka-szkoda tylko,że nie którzy ludzie nie mają gdzie spędzić tego czasu,ani przy kim,i szkoda też że moje urodziny są po gwiaztce ![]() 3wakacje-mże i jeszcze pełno czasu do wakacji,ale plusem jest że mało do feri! ![]() 4-czwarty dodatkowy punkcik,takie pytanko czy ja jestem jakaś dziwna? ![]() |
16.11.2005 :: 16:19 :: c114-162.icpnet.pl Jasmine Jak obiecałam, podają adres mojego nowego opowiadania: www.sleepy-hollow.mylog.pl |
16.11.2005 :: 10:48 :: amr27.neoplus.adsl.tpnet.pl cze opowiadania o swojim blogu gabrysia.talk.pl |
15.11.2005 :: 22:07 :: c114-162.icpnet.pl Jasmine Bardzo dziękuję za pozdrowienia :* Ja czekam na:a) Gwiazdkę b) 27.11.2005r. koncert Huntera c) Premierę fabryki czekolady oraz: d) upragnionej wakacje zdala od matematyki!!!!! Jak już będę miała tego bloga z opowiadaniem, to podam ci adres ![]() Pomyślnych wiatrów ![]() |
Talk.pl :: Wróć |