OAO2OD
kwiatek13 - komentarze |
Nareszcie zebrałam się w sobie by napisać nową notkę... Sporo czasu minęło od poprzedniej, więc nie będę dłużej zwlekać i wreszcie naskrobię coś aktualniejszego. Nie przeczę - jest lepiej! Dotychczas moje życie składało się na pasmo jakiś niedorzeczności, a teraz całkiem ciekawie się porobiło ![]() Samopoczucie mi sprzyja. W *Moim Nieśmiertelnym Zeszycie* przybyło kilka cennych stron poświęconych mojej ulubionej mandzie i anime - *Inu-Yasha* ![]() ![]() Za oknem słonecznie - zbliża się wiosna. Mamy już prawie koniec miesiąca, więc i 21 lipca 2006 zmierza do mnie wielkimi krokami!!! ![]() 21 wypadają także urodziny mojej siostry - mam nadzieje, że moi rodzice puszczą mnie wieczorem, bo chcę iść na premierę ![]() Miałam dostać *Prince of Persia: The Two Thrones* w parę dni po premierze, a tym czasem czekam i tęsknie, a gierki nie ma... buuuu.... ![]() Zaczęłam czytać *Krzyżaków*, kompletnie nie rozumiem wszystkich tych którzy narzekają na trudność w czytaniu owej książki. Dla mnie jest prosta, szybko mija przy niej czas. Ma także jako taką fabułe - nawet miejscami ciekawą. Dlatego nie oceniam surowo dzieła Sienkiewicza - a kiedy skończę, wypowiem się jakoś *dogłębniej* ![]() Teraz czas na pozdrowienia. Ten blog ma już ponad rok - rok i dwa miesiące prawie... Szybko leci czas... W sumie moja strona przeżywała już wzloty i upadki, często nie miałam wolnej chwili na jej prowadzenie, innym razem notki ukazywała się regularnie... Podziękuję teraz Ani, z którą przez ostatnie 3 miesiące, w pocie czoła pracujemy nad dość niezwykłym projektem, którego celu i wiążących się z nim poświęceń - nie zdradzę. Może to być, albo OGROMNY SUKCES albo straszliwa porażka... :/ Trochę się boję, ale chcę wierzyć, że wszystko się uda! Teraz przyszła pora na mojego przyjaciela Daniela. Należy mu się szczególny szacunek i wdzięczność za jego pracę, zupełnie bezinteresowną - dzięki Ci! Dzięki, dzięki, dzięki! Nigdy byśmy sobie bez Ciebie nie poradziły - ja i Ania!!! Dla Madzi S., za męczenie mnie na gg ![]() Dla Jasmine - mimo, że nie rozmawiamy ostatnio tak jak kiedyś... mam nadzieje, że u Ciebie i Jacka wszystko w porządku!!! ![]() I wreszcie dla Artura... on wie czego ja bym mu życzyła :* W każdym razie nie przejmuj się... co było - minęło... ważne, że jesteś ze mną... :* Dla wszystkich kochanych osób z FW i forum... Buziaki i serdeczne pozdrowienia!!!! Kwiat Ps. I na koniec parę rzeczy bliskich memu sercu... XD ![]() Od dołu: Ten chłopak z psimi uszami i długimi, białymi włosami to Inu-Yasha (Psi-Demon, w tłumaczeniu z japońskiego). Dalej po kolei: Miroku - młody mnich o dość dziwnych zainteresowaniach, ale to trzeba przeczytać... hehehe ![]() ![]() I jeszcze parę pojedynczych fotek ![]() ![]() ![]() I raz jeszcze... Inu-Yasha: ![]() Kagome: ![]() And group ![]() ![]() Ukazał się także nowy plakat *Piratów z Karaibów 2*... ![]() Ufff... sporo tego wyszło XD Zapraszam do czytania notki i komentowania wszystkiego ![]() |
|
Tak napisali inni: |
04.03.2006 :: 13:38 :: dkt143.neoplus.adsl.tpnet.pl Faajjjnnyyy bloguś!!!!! ![]() PISZ TAK DALEJ!!!!!!! ![]() Dzięki za komentarz na moim blogu! Agama |
04.03.2006 :: 02:00 :: clj184.neoplus.adsl.tpnet.pl kwiatek13 A co ja się będę dawała szantażować, Lipo??!!![]() |
02.03.2006 :: 19:42 :: eod72.neoplus.adsl.tpnet.pl fajny blogus ![]() |
01.03.2006 :: 19:46 :: cki116.neoplus.adsl.tpnet.pl Lipa:D Ewka!!!!-mocna jesteś na czyjes głupie komy-i tak trzymaj!,a propo właż na mojego boga![]() |
01.03.2006 :: 13:53 :: 82.160.33.66 Angelus Cześć.dzięki że odwiedziłaś mój blog![]() zapraszam ponownie ![]() ![]() |
27.02.2006 :: 12:28 :: w3cache1.tktelekom.pl Fajny blog. Dzięki za komentarz ![]() |
26.02.2006 :: 13:17 :: cko125.neoplus.adsl.tpnet.pl HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!! I TYLE NAPISZE. Chcesz mnie zgnębić, obrazić? Przykro mi, że się nie udało. Jedynie wystawiłaś się na pośmiewisko. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! |
26.02.2006 :: 12:07 :: bzq138.internetdsl.tpnet.pl shakira PAMIETASZ MNIE??????????????????????????MASZ JESZCZE BARDZIEJ ZJEBANY BLOG!!!!![]() ![]() ![]() |
25.02.2006 :: 18:39 :: cla131.neoplus.adsl.tpnet.pl kwiatek13 To mały rudy chłopczyk... ty chyba nie czytasz, Lipo XD |
25.02.2006 :: 18:37 :: cla131.neoplus.adsl.tpnet.pl kwiatek13 BO JEST PSIM DEMONEM (Inu-Yasha z japońskiego - piszę tam)![]() ![]() ![]() ![]() |
25.02.2006 :: 18:37 :: clx2.neoplus.adsl.tpnet.pl Lipa A i rozumiem,że ta na obrazku mała ruda dziewczynka to ty<hehehe>-żarciak![]() |
25.02.2006 :: 18:34 :: clx2.neoplus.adsl.tpnet.pl Lipa Wiesz co mi sie podoba w twoich notach>?-obrazki<zdjęcia>ej mam do ciebie dwa pytanka:1-dlaczego ten chłopak ma uszy 2-dlaczego ten chłopak ma długie włosy? licze na odpowiedz<hehehe> ![]() ![]() ![]() |
25.02.2006 :: 15:06 :: akd241.neoplus.adsl.tpnet.pl Dzięki za komentarze na moim blogu.Mam nadzieje,że ci się podoba ![]() Wpadaj do mnie jak czeńściej. ![]() Nowa notka będzie po 18 jak interesuje cie co było w filmie ![]() POZDRO |
25.02.2006 :: 14:22 :: cko162.neoplus.adsl.tpnet.pl Urwało ci ten ostatni koment chyba ![]() |
25.02.2006 :: 14:15 :: clv89.neoplus.adsl.tpnet.pl aneta Nio.... fajnie, że dałaś zdjęcia! i notka też fajna! Ja już |
25.02.2006 :: 14:11 :: clv89.neoplus.adsl.tpnet.pl aneta Nie wiem czy wiesz, że mój bloguś jest chwilowo zawieszony, ale tylko w pisaniu![]() ![]() |
25.02.2006 :: 14:10 :: clv89.neoplus.adsl.tpnet.pl aneta No jestem, jestem!![]() |
25.02.2006 :: 13:48 :: cko162.neoplus.adsl.tpnet.pl Z ty męczeniem na gg to taki żart ![]() |
25.02.2006 :: 13:43 :: cmk68.neoplus.adsl.tpnet.pl Madzia Dzieki Jewo...za komentarz na moim blogu i wogole za pozdrowionka i wogole za wszystko...za to ze jestes moja przyjaciółka na dobre i na złe....no coz z tym meczeniem na gg...oki oki oki...przestane tyle pisac ale co ja poradze ze nikogo na gg nie ma tylko ty? |
25.02.2006 :: 13:26 :: ajz230.neoplus.adsl.tpnet.pl Angelika Fajny blog!![]() Wpadnij czasem na mojego www.angelka13.talk.pl |
Talk.pl :: Wróć |